candiceaccola901
Navigations

A Vámpírnaplók amerikai tévésorozat, melynek alkotói Kevin Williamson és Julie Plec. Alapjául L. J. Smith ugyanazon című könyvsorozata szolgál. A sorozat 2009. szeptember 10-én indult az Egyesült Államokban a The CW filmcsatornán. 

Home - Főoldal
TVD - The Vampire Diaries 
Site - Mindent az oldalról
More - Még több menü 

Nézd meg Tumblr oldalam - sakal ; Kérlek lájkoljátok nekem ezt a két oldalt: LINK ; LINK - sakal

 
Next episode
4x1. (október 11.)
Ált. leírás:
Elena és a barátai már az utolsó középiskolai éveket töltik Mystic Falls-ben. Miután már az érettségit megírták külön útra terelődik majd az életük és a kisvárosi kötelékük elmélyülni látszódik majd, hiszen egy másik új szereplő - egy gonosz - fogja rettegésben tartani Mystic Falls-t. Viszont Joseph Morgan is állandó szereplője lesz a sorozatnak. 
 
Downloads

 .Letöltés 
Online
Minden letöltés

 
Top Video

A sexy Damon Salvatore világába tekinthetünk be - persze csak pár percre ;)
- sakal

 
css
 
Főoldal

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Paul Wesley újra gyilkolni akar

sakal  2012.08.20. 14:32

A Vámpírnaplók jóképű sztárja imádta Stefan sötét oldalát, ezért nagyon szeretné, ha az új évadban is előjönne a vámpírfiú gyilkoló énje.

A Vámpírnaplók jófiújaként elkönyvelt legifjabb Salvatore-testvérről, Stefanról már kiderült, hogy nem volt mindig mintavámpír, hiszen a múltban „Ripper Stefanként” elhíresült fiú hatalmas gyilkológép hírében állt. Azonban legjobb barátja, Lexi átsegítette ezen az időszakon és sokáig rejtély maradt Mystic Falls lakói számára Stefan sötét oldala, de a harmadik szezon során Klausnak hála ismét visszatért, majd ismét jó útra tért.

David Alpay is csatlakozik a Vámpírnaplók stábjához

sakal  2012.08.17. 22:13

A Borgiák sztárja is szerepet kapott a The CW sikersorozatának negyedik évadában.

 

A tegnapi napon számolt be a TVGuide arról, hogy az új vámpírvadász, Todd Williams, Elena új lehetséges szövetségese, Grace Phipps és Tyler régi barátja, Phoebe Tonkin után David Alpay is Mystic Fallsba fog költözni a Vámpírnaplók negyedik évadának során.

Különleges látogató a Vámpírnaplók forgatásán

sakal  2012.08.14. 15:56

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy az American Idolban feltűnt énekesnő nagy rajongója a The CW sikersorozatának.

A Vámpírnaplók egyik készítője, Julie Plec múlt héten futott össze Kelly Clarksonnal a los angelesi Hollywood Bowlon és a találkozás során kiderült, hogy az énekesnő nagy rajongója a sorozatnak.

„És... az este fénypontja, hogy találkoztam Kelly Clarksonnal és kiderült, hogy ő is a TVD családhoz tartozik” – csiripelte rögtön Julie, aki hozzá tette, hogy meg fogja hívni a jövő heti forgatásra.

 

Gabby Douglas szerelmes Ian Somerhalderbe

sakal  2012.08.11. 14:39

A mindössze 16 éves – de már kétszeres olimpiai bajnok – amerikai tornász, Gabby Douglas a riporterekkel is megosztotta, hogy mennyire rajong Ian Somerhalderért.

4. évad - Még több infó

sakal  2012.08.10. 20:28

Wetpaint: Mit fogunk látni Bonnie-tól?
Julie: Bonnie-t az évadzáróban tett cselekedetei és premier epizód eseményei nagyon sötét helyre fogják sodorni őt, a szakadék szélére. El kell döntenie, hogy hagyja, hogy belessen a  szakadékba, vagy visszaküzdi magát. Az első részben meghozza döntéseit, és látni fogjuk, hogy min fog keresztül menni a szezon többi részében.

Wetpaint: Valami hír Mattről?
Julie: Matt sokat kapott már. Ő él, Elena viszont meghalt. Miért? Mi, a közönség tudjuk, hogy miért szeretjük a mi kis ember Matt-ünket, de be kell bizonyítania magának, hogy miért különleges ő a sok természetfeletti emberek közül. 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
C-Box

 
Elite

¤¤ lovelynews ¤ we-wonderful-world ¤ without-you ¤ blue-moon-shadow ¤ 1-direction ¤ candice-world.gportal.hu ¤ grimm ¤ szunnyadó örökség ¤ tvdcaroline ¤ hunger-games ¤¤

 
Top Affies
¤¤ alkonyat-saga-twilight ¤ michaeljjackson ¤ just-ian ¤ elena-diaries ¤ vampir-naplok   ¤ Victoria ¤ Fanniie ¤¤  leighton-city  <-bezárt ¤¤ celeb-gossip  <- bezárt 
 
Számláló
Indulás: 2012-02-16
 
Follow us...

¤¤ Nina Dobrev ¤ Ian Somerhalder ¤ Paul Wesley ¤ Joseph Morgan ¤ Candice Accola ¤ Kat Graham ¤ Steven R. McQueen  Claire Holt ¤ Matt Davis ¤ Mitchael Trevino ¤¤ 

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG